Raamfolie op maat

Een goed alternatief voor raamfolie die je zelf op maat moet knippen, is het bestellen van raamfolie op maat.

Raamfolie op maat kun je heel makkelijk online bestellen en je kunt zelfs je eigen ontwerp, logo of tekst er aan toevoegen.

De mogelijkheden zijn zo’n beetje onbeperkt! Symbolen, kleuren, randen, afbeeldingen, teksten, bedrijfslogo, patronen; je kunt het zo gek niet bedenken of het kan. Daarnaast zijn er ook folies te krijgen met een reliëf of uitgesneden folie, waarbij bijvoorbeeld een tekst of huisnummer is uitgesneden.

Raamfolie op maat bestellen

De mogelijkheden met raamfolie op maat zijn zoals gezegd onbeperkt, daarom moet je het ontwerp goed uitdenken. Er zijn een paar punten waar je op moet letten. Bijvoorbeeld; wil je een raam (zoals bij de voordeur) aan de binnenkant beplakken, maar moet de tekst of getallen aan de buitenkant leesbaar zijn, dan moet de tekst in spiegelbeeld uitgesneden of gedrukt worden.

Maak je ontwerp in dat geval dus in spiegelbeeld. Neem voor de maatopgave van uw bestelling altijd 1 cm minder dan de opgemeten maat, dit om overstekende randjes te voorkomen.  Wil je een border dan kun je die het beste maken op 3 cm vanaf de zijkant en 5 mm dik.