Raamfolie met naam

Een hele leuke manier om inkijk via de voordeur te voorkomen is raamfolie met naam op de deurruit te plakken.

Je kun je naam en huisnummer uit de folie snijden, waardoor het meteen duidelijk is wie er achter die voordeur woont! Ook in een kantoor of bijvoorbeeld medische centrum is het een handige oplossing tegen ongewenste inkijk en om bezoekers wegwijs te maken. Kortom raamfolie met naam is het moderne alternatief van het ouderwetse naambordje.

Raamfolie met naam bestellen

Natuurlijk kun je zelf folie kopen en aan het knutselen slaan, maar veel makkelijker is het om een kant-en-klare raamfolie met naam, of welke tekst je dan ook maar wilt, te bestellen. Zo weet je zeker dat alles keurig en straks is uitgesneden en van de goede maat is, dan is het overigens ook veel makkelijker op te plakken.

Als je de raamfolie met naam (online) gaat bestellen, houd er dan wel rekening mee dat de folie altijd aan de binnenkant wordt opgeplakt, maar aan de buitenkant leesbaar moet zijn. Maak je ontwerp dus in spiegelbeeld, of geef de tekst in spiegelbeeld door. Zo geef je op een makkelijke en snelle manier je deur een nieuwe en uitnodigend uiterlijk!