De voordelen van raamfilm op uw auto

Afgezien van de esthetische voordelen, kan raamfilm op uw auto ook een verscheidenheid aan veiligheidsvoordelen bieden. Het kan voorkomen dat vliegende scherven van glas en uw passagiers beschermen om puin te vliegen. Bovendien zal getinte glas onmogelijk zijn om door te breken en zou het voertuig minder een doelwit voor overvallers maken. Vensterfilm kan ook worden gebruikt voor privacy tijdens het rijden. Sommige populaire toepassingen voor raamfilm omvatten het blokkeren van schadelijke UV -stralen, het verminderen van schittering en het versterken van glas.

Blokkeert schadelijke UV -stralen

Llumar -raamfilm blokkeert 99% van de Suns Ultraviolet Rays. UVA -stralen dringen diep in onze huid door en veroorzaken rimpels. De snelheid van de huidkanker voor autodrivers is hoger aan de raamzijde van het voertuig. Llumar -vensterfilm helpt om uw huid te beschermen tegen de schadelijke UVA -stralen tijdens het rijden. De British Skin Foundation erkende de bijdrage van het bedrijf aan het beschermen van onze gezondheid tegen schade aan de zon.

Afhankelijk van het model van uw auto, kunt u kiezen tussen goedkope en high-end films. De keramische films op instapniveau worden beoordeeld om 99% UV-licht te blokkeren en schittering met 60% te verminderen. Voor maximale bescherming heeft de IR-serie van 3M een 1000-SPF-rating. En u wordt beschermd door een beperkte levenslange garantie. Je zult blij zijn dat je dat hebt gedaan.

Raamfolie autoVermindert schittering

Het gebruik van vensterfilm op uw auto heeft veel voordelen en sommige omvatten het verlagen van verblinding en energiekosten. Het zal niet alleen het uitzicht vanuit uw voorruit verbeteren, maar het zal ook de temperatuur van uw auto regelen. Tijdens warme zomermaanden blokkeert dit product de hitte van de zon. In de koudere maanden zal het de temperatuur van uw auto behouden, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over oververhitting.

Een ander voordeel is de bescherming tegen schadelijke UV -stralen. UV -stralen kunnen uw huid ernstige schade veroorzaken en zijn berucht om het interieur van uw auto te vervagen. Automotive vensterfilms verminderen niet alleen schittering, maar beschermen ook het interieur tegen de schadelijke effecten van de zon. Als je een bestuurder bent, zijn de effecten van verblinding vooral gevaarlijk volgens de experts van Cuberra. Met een beschermende film op je ramen kun je duidelijk zien en je concentreren op de weg die voor je ligt.

Biedt privacy

U vraagt zich misschien af of privacyglas een effectieve optie is voor uw voertuig. Naast het verbeteren van de zichtbaarheid van uw voertuig, biedt dit type glas een hoger niveau van privacy. Privacyglas is gemaakt van hetzelfde gehard glas als standaard automotive glas, maar doordrenkt met een kleurstof of pigment. Deze deeltjes verminderen schittering en blokkeren het licht, waardoor u beter kunt zien. En hoewel privacyglas geen totale privacy biedt, is het een betere optie dan het verwijderen van het privacyglas.

De voordelen van raamfilm op uw auto zijn veel. Het hebben van raamfilm op uw auto verhoogt de privacy, vermindert de glans van de zon, verbetert de veiligheid en kan zelfs het vervagen van uw interieur voorkomen. Bovendien kan raamfilm de esthetiek van uw voertuig verbeteren. Voordat u de vensterfilm op uw auto installeert, controleert u het glas dat in goede staat is. Anders zal de film eventuele vlekken aan de buitenkant van het glas accentueren.

Versterkt glas

Vensterfilm op uw auto versterkt glas. Het voorkomt dat vliegglas bij een ongeluk wordt gedragen door zich als lijm te gedragen om gebroken stukken bij elkaar te houden. Als u op zoek bent naar een geweldige oplossing zonder veel geld uit te geven, kies dan keramische raamtint van Llumar. Deze film is verkrijgbaar in verschillende tinten en is volledig metaalvrij, waardoor cel- en radiosignalen erdoorheen kunnen gaan. Eenmaal geïnstalleerd, helpt de raamfilm op uw auto uw auto veiliger te maken voor iedereen binnen.

Als je je afvraagt of raamfilm op je auto zal breken, overweeg dan het type film dat je kiest. Sommige films zijn compatibel met glas, maar andere niet. De meest voorkomende soorten films die kunnen breken, zijn die met een hoge zonne -absorptie. Automotive vensterfilms die donker zijn, hebben bijvoorbeeld de neiging om warmte van zonlicht te absorberen en kunnen het glas kraken als ze worden blootgesteld aan directe zon. Kies een film die compatibel is met de kleur van uw auto om dit te voorkomen.

Voorkomt dat verbrijzelt

Het hebben van vensterfilm op uw voertuig is om verschillende redenen een uitstekend idee. Het houdt niet alleen het glas bij elkaar, het verhoogt de veiligheid van uw glas. Hoewel raamfilm niet voorkomt dat glas breken, helpt het gebroken stukken glas bij elkaar te houden, wat levens kan redden in het geval van een crash. Als u een auto-ongeluk ervaart, een persoon die in uw auto rent, of zelfs een inbraakpoging, kan raamfilm helpen voorkomen dat het gebroken glas eruit vliegt.

Er zijn een paar verschillende soorten vensterfilm beschikbaar voor uw auto. Eén type staat bekend als veiligheidsvensterfilm en het is gemaakt van keramiek, een materiaal dat het glas versterkt in geval van een ongeval. Een andere optie is keramische vensterfilm, die goedkoop is en beschikbaar is in verschillende tinten. Keramische film is ook een goede keuze omdat het is gemaakt van geen metaal, waardoor celsignalen en radio -interferentie erdoorheen kunnen gaan.

Vermindert warmte

Als u overweegt om raamfilm aan uw auto toe te voegen, zijn er verschillende redenen om deze te overwegen. De meeste mensen denken alleen dat de raamfilm warmte zal verminderen, maar er zijn ook andere voordelen. Hier zijn er een paar. Allereerst kunnen raamfilms u helpen geld te besparen op energierekeningen. Niet alleen dat, maar ze zijn ook milieuvriendelijk. Of u nu een bedrijfseigenaar of een individu bent, raamfilm kan u helpen geld en de omgeving te besparen.

Wanneer correct geïnstalleerd, kunnen raamfilms u helpen uw huis koeler te houden tijdens de zomer. Deze films blokkeren tot 86% van de SUNS schadelijke UV -stralen, waardoor de noodzaak om uw airconditioningsysteem aan te zetten, wordt verminderd. Deze vensterfilms helpen ook om de temperatuur van uw huizen consistenter te houden. Dit is vooral belangrijk voor huizen met grote ramen die worden blootgesteld aan direct zonlicht, zoals ramen op het zuiden. Maar het grootste voordeel voor huiseigenaren zijn de besparingen op hun energierekeningen.